Geplaatst in Jongenskamer ideeën, Kinderkamer / babykamer wanddecoratie, Meisjeskamer ideeën, muurdecoratie stickers, deurstickers, tekst stickers, Muurstickerteksten, Studie kamer ideeën, Uncategorized

Muursticker kinderkamer

Een muursticker in de kinderkamer of babykamer is een hele eenvoudige manier om de kinderkamer op te vrolijken. Bovendien zijn de muurstickers weer te verwijderen, zodat u na een tijdje zonder veel moeite de muur weer met een andere sticker kan voorzien.

Om een kinderkamer een persoonlijk tintje te geven, zijn er heel veel verschillende soorten muurstickers in allerlei soorten en maten.

Muurstickers babykamer boom
Muurstickers babykamer

Bomen

Populair zijn de boomstickers. Dit zijn mooie muurstickers in de vorm van een boom. Ook hier hebben we verschillende soorten: van een bloesemboom tot bomen met olifanten en uilen. Daarmee is het snel gedaan met een saaie muur. Voor een compleet overzicht van alle verschillende boomstickers, klikt u hier.

Naamsticker kinderkamer

In de woontijdschriften zien we het steeds vaker: tekststickers die worden ingezet om een kamer af te maken. Een tekststicker is een ideale manier om een kamer een

‘finishing touch’ te geven. De naam van uw kind, kan eenvoudig worden aangebracht.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een andere tekst te gebruiken. De naam van uw kind (of tekst) kunt u namelijk gewoon tijdens het bestelproces invoeren.

Muursticker online bestellen

Het bestellen van een muursticker voor de kinderkamer kan gemakkelijk en snel via stickerkamer.nl. Via onze webshop kunt u de bestelling plaatsen. Deze wordt dan netjes bij u aan huis afgeleverd.

Bekijk ons volledige assortiment hier. 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s